Wij bouwen mooie en krachtige

websites


Creamy is een webdesign bureau uit Gent met passie voor het web. Met jaren ervaring, kwaliteit en de goede service bouwen we websites voor ambitieuze bedrijven!

Dit is wat we heel graag doen.

ontwerpen


Webdesign


Een aantrekkelijke website die zowel informatief als interactief is? Met ervaring en passie leveren wij voor elk bedrijf het beste en meest bevredigende eindresultaat. Straal expertise en persoonlijkheid uit: zo win je gegarandeerd klanten.

Webshop


Online verkopen is nu eenmaal de 'hipe'. Bedrijven kiezen hiervoor om meer klanten aan te spreken. Start vandaag met uw online shop en groei tot een succesvolle en globale winkel. Epand your limits!

Beheersysteem


Beheer je klanten en producten met een eenvoudig en doelgericht systeem. Zo bespaar je tijd én geld: een snelle manier om je leven een pak aangenamer en overzichtelijker te maken. Daar zet Creamy zich maar al te graag voor in!

Go Mobile


Met een gepersonaliseerde mobiele applicatie vestig je je als een moderne business waar de smartphone niet meer uit weg te denken is. Geen nood meer om voor elke taak naar je laptop te snellen dankzij de mobiele applicatie. Overal en altijd bereikbaar: dat is het doel.

Not just code.

de visie


Passie

Wij doen dit heel graag, daarom ervaart u de liefde en straling op onze websites en projecten.

Betaalbaar

Een website is nu eenmaal een investering, maar wij zorgen ervoor dat dit ook wel betaalbaar blijft.

Tevredenheid

Uw tevredenheid is een must en daarvoor doen wij ons best. Want uw voldoening is de onze.

Kracht

Wij helpen bedrijven voor een krachtige plaats op het web. Als ervaren agency zijn wij uw trouwe partner.

ervaren in

veel sectoren


wat 'zij' denken